Jadłospis

Tygodniowe menu: 23 - 27.11.2020r.

Informujemy, że menu może czasami ulec zmianie ze względu na czynniki zewnętrzne.

PONIEDZIAŁEK 23.11.2020  

  • Śniadanie: Chleb pszenno-zbożowy, masło, pasta jajeczna, herbata z cytryną,
  • Przekąska: Świeże owoce
  • Obiad: Rosół z makaronem, warzywa na patelni, podudzia z kurczaka, kompot z owoców mieszanych,
  • Podwieczorek: banan

WTOREK 24.11.2020

  • Śniadanie: Rogali, masło, kakao
  • Przekąska: Świeże owoce,
  • Obiad: Zupa królewska, ziemniaki, kotlet drobiowy, kapusta pekińska z kukurydzą, kompot z owoców mieszanych,
  • Podwieczorek: Serek homogenizowany

ŚRODA 25.11.2020

  • Śniadanie: Chleb pszenno-zbożowy, masło, ser żółty , szynka , herbata z cytryną , kawa zbożowa.
  • Przekąska: Świeże owoce,
  • Obiad: Zupa pomidorowa z ryżem , kasza manna z musem truskawkowym, kompot z owoców mieszanych,
  • Podwieczorek: kisiel malinowy własnej produkcji.

 CZWARTEK 26.10.2020

  • Śniadanie: Chałka, masło, mleko z płatkami kukurydzianymi, herbata z cytryną
  • Przekąska: Świeże owoce,
  • Obiad: Krem z dyni z grzankami, ziemniaki, rybka miruna, surówka z kiszonej kapusty i marchewka, kompot z owoców mieszanych
  • Podwieczorek: Ciasto marchewkowe , mleko,

 PIĄTEK 27.11.2020

  • Śniadanie: Chleb pszenno-zbożowy, masło, pomidor, herbata z cytryną , kawa zbożowa
  • Przekąska: świeże owoce,
  • Obiad: Zupa grochowa , makaron z sosem serowym z brokułem, kompot z owoców mieszanych,
  • Podwieczorek: Musik owocowy

 

do góry